Turcoazul, linia fină dintre iubire şi obsesie

Turcoazul, linia fină dintre iubire şi obsesie

Turcoazul este culoarea obţinută prin amestecarea unor părţi egale de culoare verde şi albastru deschis. Cuvântul “turcoaz” a fost folosit prima oară de francezi, făcând referire la numele pietrei provenite din Turcia. Prima utilizare înregistrată a turcoazului ca şi culoare a fost în America în anul 1573.

Dar să lăsăm istoria de-o parte, pe noi ne interesează culoarea turcoaz astăzi 🙂

Eşti bombardată zi de zi cu fel şi fel de tendinţe ale sezonului / tendinţe ale anului / tendinţe ale momentului… Noi vom spune: STOP tendinţelor! Îţi place o culoare atât de mult (dar atât de mult!) însă în timp ce răsfoieşti revista ta preferată îţi sar în ochi tendinţele despre care vorbeam mai sus, tendinţe printre care nu se numără culoarea mult adorată de tine? Who cares, pe bune!? Atâta timp cât te simţi frumoasă, încrezătoare, fermecătoare purtând acea culoare, go for it, dear!

Recunoaştem că această culoare, turcoazul, pe noi ne fascinează. Ne fascinează atât de mult încât tot atelierul a fost învăluit în această magie numită turcoaz. Simţim zi de zi vibraţiile calde ale acestei culori. Bănuim că ai observat până acum demența noastră 🙂 Atenţie! Această demență este o afecţiune transmisibilă. Odată ce ai păşit pragul atelierului nostru suntem convinşi că vei auzi în tot corpul răsunetul vocii turcoaz 🙂

Iată rezultatele câtorva creaţii a unor cliente conduse de acest răsunet:

foto 5_articol blog

 

foto 1_articol blog

 

foto 2_articol blog

 

foto 3_articol blog

 

foto 4_articol blog

 

foto 6_articol blog

 

Micuţul Patrick a fost cel care a auzit cel mai bine răsunetul vocii turcoaz:

foto 7_articol blog

 

Turcoazul este culoarea ce ne reîncarcă spiritele în momentele de stres mental şi oboseală, alungând sentimentele de singurătate. Trebuie doar să te concentrezi pe culoarea turcoaz, indiferent că aceasta este culoarea rochiţei tale preferate, sau pur şi simplu culoarea unui perete, şi vei simţi o senzaţie de calm, fiind brusc pregătită să ţii piept întregii lumi. Sau dacă nu întregii lumi, măcar unei rivale la un eveniment important din viaţa ta 🙂

Deşi Kate Middleton nu a ajuns (nu încă) la Retoush Boutique, aceasta nu se fereşte să arate întregii lumi slăbiciunea sa pentru rafinată culoare turcoaz:

foto 8_articol blog

 

Acum priveşte cum negrul parcă dispare atunci când turcoazul fermecător apare:

Madame Tussauds Unveil Updated Waxworks Of The Duke And Duchess Of Cambridge

 

Pentru a fi de neînlocuit, trebuie să fii UNIC!

Pentru a fi unic, ai încredere în noi: poartă turcoaz!

foto 10_articol blog