Retusuri rochii si fuste piele

Retusuri rochii si fuste piele

Retusuri rochii si fuste piele

Retusuri rochii si fuste piele

Oferim retusuri rochii si fuste piele pentru orice fel de ocazie sau anotimp. În această activitate, noi angajăm toată priceperea, răbdarea și dedicația de care suntem capabili, dublate de un contact permanent cu clientul și atenție maximă la preferințele lui.

Știm foarte bine cât de important este pentru o femeie să se simtă bine, iar îmbrăcămintea de piele este pretențioasă și greu de întreținut. Uneori ea ajunge să aibă anumite defecte sau, pur și simplu puteți dori să faceți mici modificări de aspect. Rochia sau fusta de piele poate fi modificată, reparată, personalizată, suficient cât să devină din nou interesantă pentru Dumneavoastră.

Despre hainele de piele

Spre deosebire de hainele făcute din alte materiale, hainele de piele necesită pricepere și precizie suplimentare. Orice neatenție și orice greșeală pot avea rezultate dintre cele mai neplăcute.

Defectele apărute din cauza frecării, a tăierii sau agățării sunt mult mai dificil de corectat și necesită o pregătire specială. Noi avem această pregătire și suntem gata să o folosim pentru satisfacția Dumneavoastră.

Retusuri pe care le facem:

  • reparare defecte
  • recondiționare
  • redimensionare după cerințele Dumneavoastră
  • personalizare

Piesele vestimentare asupra cărora putem interveni cu efecte spectaculoase sunt foarte diverse ca ocazie în care pot fi purtate. Rochii de nuntă, costume bărbătești pentru ocazii speciale, haine sau jachete de piele, rochii de vară, ținută de protocol sau de zi cu zi – toate pot fi reparate și adaptate după dorința Dvs. Lucrurile la cere țineți pentru că au o semnificație deosebită pot arăta din nou ca noi, pot fi iar purtate cu încredere și plăcere.

Bine de știut: retușurile făcute nu înseamnă doar remedieri! Pe lângă dedicație și pricepere, la noi puteți găsi și creativitate! Vestimentația poate fi personalizată, piesele devenind unicate cu care vă puteți simțiți deosebiți în orice ocazie.

De asemenea, pot fi reparate sau chiar modificate accesoriile purtate la vestimentație. Modificările sunt făcute cu gust, iar ceea ce rezultă satisface și cele mai mari pretenții.Priceperea noastră oferă hainei preferate un aspect deosebit, iar Dumneavoastră încrederea și plăcerea de a o purta.

Pentru retusuri rochii si fuste piele, luați legătura cu noi!

Vă invităm să ne contactați sau să ne vizitați direct, pentru a ne cunoaște, a ne consulta și a vedea împreună care sunt cele mai potrivite modificări posibile pentru Dumneavoastră.

Este timpul să vă simțiți bine, să puteți purta haina de piele preferată.

Vă punem la dispoziție cu plăcere și profesionalism retusuri rochii si fuste piele!