Made to measure vs. mediu online

made to measure

Sunt atât de multe tentaţii astăzi în mediul online din străinătate, o feerie de rochii atât de zi, cât şi de seară, care mai de care mai atractive, mai speciale. Şi mai presus de toate, un preţ mult sub preţul magazinelor, acel preţ căruia îţi este atât de greu îi rezişti 🙂 Însă înainte de a cădea în plasă, gândeştete la următorul aspect: it‘s all about marketing!

Din păcate, de cele mai multe ori eticheta este cea care vinde produsul. În situaţia de faţă photoshop-ul este vânzătorul bine instruit al iluziilor. Trăim într-o societate în care frumuseţea ideală nu înseamnă nimic altceva decât 90-60-90. Toate acele rochii care pun stăpânire asupra ta sunt purtate de modele slabe, trase ca prin inel, modele care nu au sâni, nu au şolduri proeminente, nu au exces de grăsime în zona taliei şi mai presus de toate, modele cu picioare lungi, de cel puţin 1m. Practic acele persoane nu au nimic de ascuns, niciun defect (cel puţin aparent, stai liniştită). Este normal ca absolut orice model de rochie arate atât de bine, atât de convingător atunci când acestea sunt purtate de astfel de modele.

Motivul pentru care pun stăpânire pe tine constă în faptul undeva în adâncul sufletului îţi doreşti arăţi şi tu astfel, îţi promiţi în timp ce admiri acel corp: „Promit ca până la eveniment slăbesc cel puţin 5 kg! Sunt puternică şi da, voi reuşi!” Îţi spunem noi de pe acum: puternică eşti, însă nu în asta constă puterea ta.

Nu uita perfecţiunea NU există, este doar o altă unealtă a marketing-ului de a vinde un produs! Adevărata ta putere constă în a spune „NU!” rochiilor comandate online din străinătate, oricât de frumoase ar fi acestea. O rochie trebuie probată înainte de a fi cumpărată!

Acum urmează o întrebare la care suntem convinşi nu teai gândit până acum: dacă rochia ta preferată, descoperită online, ar fi purtată de o persoană cu o greutate de 80-90 kg, ţi s-ar mai părea atât de irezistibilă? Sau: dacă o rochie, măsura XL, ar fi îmbrăcată de o persoană cu măsura XS, ţiai mai dori-o cu atât de multă arzoare? Noi avem deja răspunsul, vrem doar îl găseşti şi tu 🙂

Mariah-Carey-Main 3.-Wedding-Dresses-That-Don’t-Quite-Fit 1e54ac2e2deadf1d412e140a79192575

Şi astfel revenim la enunţul de mai sus: it‘s all about marketing, ladies!

Noi îţi propunem o varianta mult mai înţeleaptă şi mai sigură: caută câteva zile mai multe rochii online şi salvează-le pe cele care îţi plac, cele cu care personalitatea ta rezonează. Cu cât mai multe, cu atât mai bine! Varietatea nu ar trebui lipsească în general din viaţa ta 🙂 Apoi sună la nr. de telefon: 0752 111 118 şi ţi o programare la micul nostru atelier. Vom studia împreună modelele rochiţelor alese şi în funcţie de conformaţia corpului tău vom decide, tot împreună, care va fi rochiţa norocoasă, rochiţa care te va face radiezi toată noaptea. De asemenea, vom adăuga câteva elemente care vor garanta unicitatea ta debordantă.

Putem alege orice material, orice culoare; aceasta poate fi cu corset, fără corset, cu dantelă aplicată manual, etc. În funcţie de complexitate, preţul manoperei se va încadra între 150 lei şi 1500 lei. Nu te speria de preţul maxim, în general acesta cuprinde rochiile extrem de complexe, cum ar fi rochiile de mireasă, unde sunt cusute de mână multe perluţe, pietricele, paiete şi tot felul de mărgeluţe.

Materialele vor fi achiziţionate sub atenta noastră îndrumare. Vei vedea după această experienţă un nou orizont ţi se va deschide: orizontul frumuseţii ascunse în spatele materialelor. Practic este imposibil nu găseşti materialele necesare dacă ne urmezi sfaturile pas cu pas 🙂

Fii convinsă ne vom da absolut toată silinţa ca rochiţa ta fie impecabilă! Crezi sau nu, tu eşti cartea noastră de vizită, tu eşti persoana care decide ne recomande sau nu mai departe. Punem suflet în ceea ce facem şi vrem fim noi cei care desenăm nu numai rochia ta preferată, ci şi cel mai frumos zâmbet al tău!

nu uităm acordăm atenţie şi partenerilor noştri! Un costum made to measure nu poate fi niciodată comparat cu oricare alt costum!

De ce ar întrece vreodată un costum realizat într-o fabrică, pe bandă rulantă, un costum made to measure? Vrem te convingem şi pe ţine diferenţele sunt foarte vizibile şi extrem de palpabile!

Doreşteţi calitate şi unicitate, nu cantitate!